SGK İl Müdürü Koç’tan Başkan Sarı’ya ziyaret
banner36

SGK Mersin İl Müdürü Ali Koç, Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Sarı’yı ziyaret ederek, kurumun 2023 yılı bilgilendirme ve rehberlik proğramı hakkında bilgilendirmede bulundu.

Birlik Başkanvekili Nihat Dağdelen’in de hazır bulunduğu ziyarette, SGK İl Müdürü Ali Koç kayıt dışı istihdamın sakıncaları, istihdam teşvikleri, işveren yükümlülükleri, yabancı çalışanların sosyal güvenlik hakları ve çalışma izinleri konularında mevzuat kapsamında bilgilendirme yaptı.

SGK İl Müdürü Ali Koç’a ziyaretleri ve güncel bilgilendirmeli konusunda teşekkür eden Başkan Sarı, “ Kayıt dışı istihdam ve yabancı çalışanların sosyal hakları konusu ülkemiz ekonomisi için önemli bir sorun. Bu konulardaki yasal mevzuatların esnafıma anlatılması ve bilgilendirilmesi sorunun önüne geçilmesi açısından önem arz ediyor. Yine özellikle devletimizce istihdama çok büyük oranlarda harcama yapılıyor. İstihdam teşvikleri gibi konular esnafımız tarafından çok iyi bilinmesi gereken bir durum. Bu bağlamda ziyaretinizi çok önemsiyoruz. Nazik ziyaretiniz ve aydınlatıcı bilgileriniz için çok teşekkür ediyorum dedi.

MERSİN ESOB

Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.