MESLEK ODALARI “ZAM YOK STOKLAR DOLU”
banner36

Aralarında fırın, kasap, balıkçı, bakkal, lokanta, manav ve pazarcıların da olduğu İstanbul’daki gıda sektöründeki meslek odaları, stok bilgileri hakkında açıklama yaptı. İstanbul’da hiçbir gıda ürünün temininde sorun olmadığını ifade eden Yılmaz,” Elimizdeki ürünler bütün İstanbul halkına fazlasıyla yeter. Bu konuda hiçbir sorun yok. Vatandaşımız tüketeceğinden fazlasını almasın.” ifadelerini kullandı.

ESNAF EVE SERVİS YAPMAYA BAŞLADI

Yılmaz, esnaf ve sanatkarın eve servis yapmaya başladığını da duyurdu. Yılmaz, 65 yaş üstü ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşların ihtiyaçları için esnaf sanatkarları arayabileceğini belirtti. Yılmaz, playstore’dan ‘Esnaf Rehberi’ uygulamasını indirerek vatandaşın, bölgesindeki esnaf ve sanatkarın iletişim bilgilerine ulaşılabileceğini kaydetti. 

İSTESOB

Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.