Çocuk Hakları ve İş İlkeleri Projesi toplantısı
banner36

Birliğimizin paydaşı olduğu Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) ile Birleşmiş Milletler Çocuklara Yardım Fonu (UNICEF) işbirliğinde yürütülen "Çocuk İşçiliği Programı" kapsamında Bursa'da "Çocuk Hakları ve İş İlkeleri Projesi"yle ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıya Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, Konya Sıhhi Tesisat ve Kaloriferciler Odası Başkanı Mehmet Ünlügül, Ayakkabıcılar Odası Başkanı Muhammet Acar, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Veli Baranok ve Birlik Genel Sekreteri Harun Gün katıldı. 

Toplantıda söz alan Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Muharrem Karabacak, mesleki eğitimi ve çıraklığın öneminden bahsetti, yürütülen çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verdi.
 

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Fahrettin Bilgit, " Ofiste üniversite öğrencisi gençleri dönemsel olarak istihdam ettiklerini anlattı. 
 
TESK Avrupa Birliği Dış İlişkiler Müdürü Fuat Elvan da 2017 yılından bu yana UNİCEF'le "Çocuk Hakları ve İş İlkeleri" programının 4'üncüsünü gerçekleştirdiklerini kaydetti.

KON ESOB


Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.