"YKS'YE DOĞRU 2024" TÜRKİYE GENELİ ÇEVRİM İÇİ DENEME SINAVI YAPILACAK
banner36
Öğrencilerin hazırlık süreçlerinde kendi seviyelerini görmeleri ve çalışmalarına yön vermelerini sağlamak amacıyla hazırlanan denemede yer alan sorular, alan uzmanlarınca YKS'nin kapsam bütünlüğüne ve soru çeşitliliğine uygun bir şekilde hazırlandı.
 
OGM Materyal web sitesi üzerinden yapılacak olan çevrim içi deneme sınavı; TYT, AYT ve YDT için ayrı ayrı günlerde yapılacak olup TYT deneme sınavı 25 Mayıs, AYT denemesi 26 Mayıs ve 27 Mayıs 2024 tarihinde ise YDT denemesi ile "YKS'ye Doğru 2024" Türkiye geneli çevrim içi deneme sınavının son aşaması gerçekleştirilecek.
 
Sonuçlar 28 Mayıs'ta açıklanacak
Belirtilen tarihlerde 10.00-20.00 saatleri arasında, istedikleri zaman dilimlerinde sınava girebilecek olan öğrenciler; sonuçlarını, sıralamalarını ve puanlarını 28 Mayıs 2024 tarihinde yine aynı sistem üzerinden saat 10.00 itibarıyla görebilecekler.
 
Deneme sınavının soru çözümleri ise sonuçların açıklanması ile Ortaöğretim Genel Müdürlüğünün Youtube sayfasında yayımlanacak. Ayrıca Youtube üzerinden öğrenciler için rehberlik yayını da uzmanlar tarafından gerçekleştirilecek.
 
Deneme Sınavına 25 Mayıs 2024 tarihinden itibaren ogmmateryal.eba.gov.tr adresinden erişim sağlanabilecek.
Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.