Uluslararası yatırımcılar İDMA'da buluşacak
banner36
 Un, yem, pirinç, bakliyat, makarna ve bisküvi sektörlerini buluşturan uluslararası nitelikteki ilk ve tek teknoloji fuarı olan İDMA, 04-07 Mayıs 2017 tarihleri arasında yedinci kez yatırımcıları İstanbul’da biraraya getiriyor. 200’ü aşkın markanın son teknolojilerini sergileyeceği fuara, 30 dernek grup bazında katılım sağlarken, 15 dernek de stantlarıyla katılım gösterecek. Etiyopya’nın ticaret heyetiyle birlikte ülke standı açacağı İDMA 2017’de, Nijerya değirmencilik sektörü temsilcileri de ikili görüşmeler gerçekleştirecek.
Uluslararası Un, İrmik, Pirinç, Mısır, Bulgur, Yem Değirmen Makineleri ve Bakliyat, Makarna, Bisküvi Teknolojileri Fuarı İDMA’nın yedincisi, 04-07 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde (CNR Expo), dünyanın 144 ülkesinden gelecek binlerce profesyonel ziyaretçiyi ağırlamaya hazırlanıyor.
İstanbul Fuar Merkezi’nin 33 bin metrekarelik 3 salonunda gerçekleştirilecek fuara, 200’ün üzerinde marka katılım gösterecek. Fuar için yoğun bir hazırlık sürecine giren teknoloji üreticileri ve tedarikçileri, en son yeniliklerini İDMA 2017’de sektörün beğenisine sunacak.

30 DERNEK, 30 GRUPLA İDMA’DA
Hububat ve bakliyat sektörünü, İDMA 2017’de yeni özelleştirilmiş alanlar vizyonuyla buluşturmaya hazırlanan Parantez Fuarcılık, ziyaretçi konusunda da iddialı. Halihazırda 5 dilde ve 144 ülkede tanıtım faaliyetleri yürüten Parantez Fuarcılık, İtalya, İngiltere, Hindistan, Arjantin ve Çin’de acenteleri aracığıyla gerçekleştirdiği çalışmaları yoğunlaştırdı.

Dünya genelindeki tanıtım çalışmaları kapsamında sektörün öncü dernek, birlik ve diğer sivil toplum kuruluşlarıyla da yoğun görüşmeler gerçekleştiren şirket, 22 ülkede sektörün önde gelen 30 derneğinden tam destek aldı. Yapılan görüşmeler çerçevesinde söz konusu 30 dernek ve birlik, İDMA 2017’ye grup bazında katılım gösterecek ve 15 dernek ise aynı zamanda fuarda stant açacak.

AA

Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.