TÜSİAD SD² TEKNOLOJİ KULLANICILARI DİJİTAL OLGUNLUK ENDEKSİ VAKA ANALİZİ ETKİNLİĞİNE KATILDI
banner36
TÜSİAD SD² Platformu üyelerine özel etkinlikler kapsamında, üretim sektöründeki Teknoloji Kullanıcısı şirketler, Digitopia ile 25 Nisan´da İstanbul´da gerçekleşen Dijital Olgunluk Endeksi Vaka Analizi etkinliğine katıldı.

Etkinlikte, TÜSİAD SD2 ölçümleme çözüm ortağı Digitopia, dijital olgunluk ölçümlemenin üretim sektöründeki şirketlerde nasıl ele alınacağını ve ölçümleme metodolojisini katılımcılarla paylaştı. Bunlara ek olarak ölçümlemenin farklı boyutlarındaki spesifik başlıklar adreslenerek örnek skorlamalar tanımlandı ve uygulamalı ölçümleme çalışmaları gerçekleştirildi.

Türkiye’nin 2023 Dijital Olgunluk Raporu’nun çıktılarının da paylaşıldığı toplantıda, TÜSİAD SD2 Görev Gücü Başkanı Onur Eren ve Digitopia Kurucu Ortağı Halil Aksu’nun rapora ve TÜSİAD SD2’nin dönüşüm yolculuğundaki şirketlere sağladığı hizmetlere ilişkin oturumu gerçekleşti.

TÜSİAD SD² Platformu üyelerine özel etkinliklere katılabilmek ve dijital olgunluk ölçümleme hizmetinden yararlanabilmek için https://tusiadsd2.org/uye-ol/ kullanıcı linki üzerinden üye olabilirsiniz.

TÜSİAD
Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.