Sırbistanlı Öğrencilerden Meb'e Ziyaret
banner36

Türkiye'nin Belgrad Büyükelçiliği Eğitim Müşavirliği nezdinde Sırbistan'ın Novi Pazar şehrinde bulunan Novi Pazar Türk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Türkçe kurslarına katılan öğrencilerin sosyal kültürel gelişimlerine katkı sunmak, Türk kültürünü daha yakından tanımalarını sağlamak ve bağlarını kuvvetlendirmek amacıyla "Türkiye Yüzyılı: Tarih, Kültür ve Gastronomi Projesi" hazırlandı.

 

Proje kapsamında Ankara'yı ziyaret eden öğrenciler, Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Kemal Şamlıoğlu tarafından kabul edildi.

 

Projeye,  Novi Pazar Türk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Türkçe kurslarına katılan 40 öğrenci ile birlikte Novi Pazar Türk Kültür Merkezindeki görevli okutmanlar katıldı. 

 

Proje kapsamında öğrenciler Ankara'nın ardından Afyonkarahisar, Çanakkale ve İstanbul'u ziyaret edecek.

Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.