RESTORAN VE KAFELER DİJİTALLEŞİYOR
banner36

Yeme ve içme sektöründe esnaf ve sanatkara ücretsiz dijital pazarlama eğitimleri verilecek. Gıda sektöründe online satışların pazar payı giderek artarken, esnafın da bu pastadan pay alması hedefleniyor. Eğitim TESK Akademi ve Google Benim ortaklığında ve İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği iş birliğinde gerçekleşecek.

Eğitimlerde hedef kitlenin pratik ihtiyaçları gözetilerek dijital pazarlamanın temelleri, Google Benim İşletmem hesabı ve haritalarda lokasyon bazlı pazarlama ipuçları, sosyal medya iletişimi, paket servis tüyoları ve online müşteri ilişkileri gibi temel konular ele alınıyor.  Eğitim içerikleri hedef kitlenin hemen uygulamaya koyabileceği ipuçlarını içererek onların dijital pazarlama ve yeni normalde güçlenmeleri sağlanacak. Eğitimlere www.esnafakademi.org üzerinden kayıt yapılıyor.

AA

Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.