KOSGEB DESTEĞİYLE 32 BİN YENİ İSTİHDAM
banner36

Varank, Ford Otosan’ın Gölcük fabrikasında üretilen tam elektrikli ticari araç e-Transit’in tanıtım töreninde konuştu.

 

HEDEF 75 BİN

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 Ocak’ta KOSGEB’in Mikro ve Küçük İşletmeler için Hızlı Destek Programı’nı kamuoyuna ilan ettiğini hatırlatan Varank, “75 bin meslek lisesi veya üniversite mezunu gencin istihdam edilmesi hedefiyle başlattığımız bu programda işletmelerimize 110 bin liraya kadar faizsiz destek veriyoruz. Şimdiye kadar bu destekten faydalanan 18 bin işletme, 32 bin yeni personel istihdam etti.” diye konuştu.

 

ÖDEMELER DEVAM EDİYOR

Varank, KOSGEB olarak bu işletmelere destek tutarının yarısını oluşturan birinci taksit bağlamında 1 milyar 650 milyon lirayı ödeme yaptıklarını vurgulayarak “Programa başvuran ve geçici onay alan işletmelerimize şu hatırlatmayı yapmak istiyorum. Personel alımları ve ödemeler devam ediyor. İşletmelerimiz; Nisan sonuna kadar yeni personelini istihdam edebilir. Mayıs sonuna kadar da KOSGEB’den ödeme talebinde bulunabilir.” dedi.

T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı

Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.