İLİN AHİSİ FAİK YILMAZ’A ŞED KUŞANDIRILDI
banner36

34. Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Ahilik Komitesi tarafından İlin Ahisi seçilen Faik Yılmaz’a, İlin Kalfası Yavuz Hakan’a ve İlin Çırağı Abdullah Üredi’ye şed kuşandırıldı. Daha önceki yıllarda büyük esnaf yürüyüşleriyle gerçekleşen etkinlikler salgın tedbirleri nedeniyle kısıtlı sayıda katılımcı ile gerçekleşti.



“ AHİLİK DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKMAYA DEVAM EDECEĞİM”

Törende duygu dolu anlar yaşayan Birlik Başkanı Faik Yılmaz, kendisini İlin Ahisi seçen komite üyelerine teşekkür etti. 55 yıllık meslek hayatındaki en yüksek mertebeye ulaştığını söyleyen Yılmaz, ömrünün sonuna kadar ahilik değerlerinin yaşatılması için mücadele etmeye devam edeceğini belirtti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2021 yılı Ahi Evran Yılı olarak kutlanmasına karar verilmişti. UNESCO 40. Genel Konferans kararıyla 2021 yılı için Ahi Evran’ın Doğumunun 850. Yıl Dönümü UNESCO Anma ve Kutlama Yıl Dönümleri Programına alınmıştı.

İSTESOB

Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.