Halı sektöründen geçen yıl 3,2 milyar dolarlık ihracat
banner36

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Halı Sektör Kurulu Başkanı Salahattin Kaplan, yazılı açıklamasında, geçen yılın bütün zorluklara rağmen sektörün önemli başarılar elde ettiğini belirtti.

Geçen yıl, 2020'ye göre yüzde 22,1 artışla 3 milyar 179 milyon 483 bin dolarlık ihracat yaptıklarına işaret eden Kaplan, şunları kaydetti:

"Bu yıl belirlediğimiz 4 milyar dolar ihracat hedefinin gerçekleşmesi için gerekli her türlü çalışmayı yapacağız. Bu hedeflerimize ulaşabilmek ve sektörümüzü daha güçlü hale getirebilmek için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Ülkemizin gelişmesi ve kalkınması için her zamankinden daha çok çalışmak, üretmek, istihdam oluşturmak ve ihracatımızı sürdürülebilir hale getirmek zorundayız. İnsan üstü çaba ve gayretle ülke ekonomisine yüksek katma değer sağlayan bütün ihracatçılarımızı kutluyoruz."

AA

Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.