İl Müdürlüğümüz tarafından, İstanbul İl Gençlik ve Spor Müdürlüğüne bağlı yurtların yöneticileri, kantin ve lokanta çalışanları, öğrenci temsilcileri ile diyetisyen ve gıda mühendislerine yönelik “Gıda Kaynaklı Hastalıklar ve Gıda Hijyeni" konulu bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Gıda ve Yem Şube Müdürlüğümüzde görev yapan Gıda Yüksek Mühendisi Filiz Gür, “gıda hijyeni ve gıda üretiminde hijyen uygulamaları" konulu sunum gerçekleştirdi. Gıda Yüksek Mühendisi Handegül Aytuna Yalçın ise “gıda kaynaklı hastalıklar ve bu hastalıklara yönelik resmi kontrol prosedürleri" hakkında bilgilendirici bir sunum yaptı.
Toplantıya ayrıca İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü Bulaşıcı Hastalıklar Şubesinden Dr. İpek Akdeniz ile Çevre Sağlığı Biriminden Çevre Mühendisi Metin Balcı katılarak sunumlarını gerçekleştirdi.
Eğitime yaklaşık 200 personel katılım sağladı.
İSTANBUL İL TARIM ve ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ







