Esnaf ve e-ticaretten satış yapanlara PTT’den Akıllı Esnaf uygulaması
banner36

Trabzon PTT Başmüdürü Yavuz Güney, Akıllı Esnaf sanal ve fiziki POS uygulamasının PTT’nin yeni nesil hizmetlerinden biri olduğunu ifade ederek, “Bu uygulama ile esnafımız tüm satışlarında devlet güvencesiyle ödeme alabilecek, müşterileri isterse kredi kartına taksit yapabilecek. PTT’nin bu hizmeti tamamıyla ücretsizdir. Amaç esnafımızı kalkındırmak, pandemi döneminde online alışverişe dönen piyasa koşullarında esnafımızın kazancının artmasını sağlamaktır. Akıllı Esnaf uygulamasına üye olmak için ıslak imza ve taahhüt istenmemektedir. Uygulamanın sabit gideri bulunmamaktadır. Sisteme kayıt basitçe whatsapp üzerinden gönderilecek fotoğraflarla sağlanmaktadır. Ayrıca uygulama üzerinden yapılan her satışta PTT Kargo’nun kullanılması durumunda gönderilere yüzde 20 indirim sağlanacaktır. Uygulama ile ilgili detaylı bilgi www.akilliesnaf.ptt.gov.tr adresinden alınabilir” dedi.

TESOB Başkanı Metin Kara ise fiziki satışların yanı sıra e-ticaret hacminin giderek arttığı piyasa koşullarında esnafa sağlanan bu imkanlar nedeniyle PTT’ye teşekkür etti.

TESOB

Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.