Enerji Verimliliği Temalı Resim ve Öykü Yarışması’nın Kazananları Belli Oldu
banner36

Dereceye giren eserler, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nda sergilendi. Sergiye bakanlık çalışanları yoğun ilgi gösterdi. Eserler, enerji verimliliğinin önemini vurgulayan yaratıcı ve etkileyici anlatımlarıyla büyük beğeni topladı. Bakanlık yetkilileri, öğrencilerin bu konudaki farkındalık düzeyinin ve sanatsal yeteneklerinin yüksek olmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi.
 

Dereceye giren öğrencilere tablet hediye edildi

Resim kategorisinde birincilik ödülünü Ordu Anafarta İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Beste Erfalay kazandı. İkincilik ödülünü Konya Selçuk BİLSEM 4. sınıf öğrencisi Hüma Akça alırken, üçüncülük ödülünü ise Trabzon Yeşiltepe İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Masal Gezmiş elde etti. Öykü kategorisinde ise birinci Bolu Gazipaşa Ortaokulu 8’inci sınıf öğrencisi Rana Atalay oldu. Kırıkkale Atatürk Ortaokulu 8’inci sınıf öğrencisi Zeynep Nur Eser ikinci olurken, Sinop Atatürk Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencisi Haktan Emir Kızılkaya ise üçüncü oldu. Enerji verimliliği konusuna dikkat çekerek dereceye giren öğrencilere tablet hediye edildi.

T.C. ENERJİ ve TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞI

Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.