DÜNYA GÖZ İLE ESNAFA ÖZEL ANTLAŞMA YAPILDI
banner36

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Dünya Göz arasında yapılan antlaşma ile Birlik veya oda çalışanı, oda üyesi esnaf ve 1. derece yakınları bazı avantajlardan yararlanacaktır. Yapılan antlaşmaya sağlanan indirimler şöyle;

Muayene yüzde 25,

Tetkik yüzde 25

Lazer Ameliyatı yüzde 15

Genel Ameliyat yüzde 10

Yapılan indirimler Dünya Göz’ün İstanbul’daki tüm şubelerinde geçerli olacak. Ayrıca sadece Dünya Göz’ün Ataköy şubesinde geçerli olmak üzere Ataköy şubesinde bulunan Dünya Estetik Merkezi için %30, Birlik ve oda çalışanlarına, esnaf odası üyelerine ve birinci derece yakınları için uygulanacaktır.

İndirimlerden yararlanabilmek için , kişinin esnaf ve sanatkarlar odaları birliğine üye veya birlik çalışanı olduğuna dair bir belge veya kartını başvuru esnasında göstermesi gerekmektedir.


İSTESOB
Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.