Dolar/TL güne düşüşle başladı
banner36
 Dolar/TL düşüşünü 3'üncü güne taşıyarak 3,63 seviyelerinde dengelendi.
Dün gün içinde 3,7133 seviyelerine kadar yükselen dolar/TL, beklentilerin altında gelen cari açık verisi ile düşüşe geçerek günü yüzde 1,7'lik azalışla 3,6486'dan tamamladı.

Dolar/TL, bugün de düşüşünü 3'üncü güne taşıyarak 3,6289'a kadar gerilerken, saat 09.45 itibarıyla 3,63 seviyelerinde dengelendi. Aynı dakikalarda avro/TL yüzde 0,3 azalışla 4,3156 ve sterlin/TL yüzde 0,2 düşüşle 4,8156'dan alıcı buluyor.

Analistler, bugün yurt içinde veri gündeminin zayıf olduğunu, siyasi gelişmelerin izleneceğini belirterek, yurt dışında ise ABD'de haftalık işsizlik başvuruları ile Üretici Fiyat Endeksi'nin takip edileceğini bildirdi.

Teknik açıdan dolar/TL için 3,63 desteğinin kırılması durumunda 3,60 seviyesinin gündeme gelebileceğini aktaran analistler, olası yükselişlerde ise 3,67'nin direnç konumunda olduğunu kaydetti.

AA

Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.