BESOB BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI KORU OTELDE YAPILDI
banner36

Toplantıya Birlik Başkanı Tahir GAYRET Başkanlık etti. Birlik Başkanı toplantıya katılımlarından dolayı bütün esnaf odası başkanlarına teşekkür etti. Başkan yaptığı konuşmada 5362 sayılı Esnaf ve Sanatkarlar Meslek Kuruluşları kanunun 21. Maddesi gereği bugün toplanmış bulunmaktayız, Başkanlar Kurulu; istişare organı olup ilimizdeki esnaf ve sanatkarların sorunlarının görüşüldüğü, çözüm yollarının arandığı ve yetkili mercilere bu sorunların iletilerek kalıcı ve tatmin edici sonuçlar almak için çaba gösterdiğimiz bir kuruldur, bu sebeble sorunlarınızı ve isteklerinizi dile getirmenizi istiyorum dedi. Ayrıca 2020 ve 2021 yılında BESOB çalışmaları hakkında da bilgiler veren GAYRET, Bakanlığımızın ve Konfederasyonumuzun yapmış olduğu çalışmaları Genelgelerimizle tüm odalarımıza duyuruyoruz. Bunlar Kanun, Yönetmelik ve mevzuatı ilgilendiren genelgeler olduğu için siz oda başkanları olarak da bunları özenle okuyup üzerinize düşen görevleri muhakkak yerine getirmelisiniz dedi.



Birlik Başkanı Pandemi döneminde ülkemizde zarar gören en büyük kesim esnaf ve sanatkarkardır, bizlerde bu sorunları ve çözüm önerileri için gerekli çalışmaları yaparak yazılı olarak yerel yönetimlerimize, hükemetimize ve Konfederasyonumuza gerekli girişimleri yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz dedi.

BURSA ESNAF ve SANATKARLAR ODALARI BİRLİĞİ (BESOB)
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.