BAKAN YUSUF TEKİN, BAKANLIK PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI
banner36
Bakan Yusuf Tekin, Millî Eğitim Bakanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninde personelle bir araya gelerek mesai arkadaşlarının Ramazan Bayramı'nı kutladı. 
 
Programa katılan personelle tek tek bayramlaşan Tekin; "Eğitim bir özveri işidir ve herkesin katkısı ve emeği ile büyür. Gelecek nesilleri güçlendirmek ve onlara daha iyi bir dünya sunabilmek için eğitim ailesi olarak aynı hedefe odaklanmak sistemimizi güçlü kılacaktır. Bu vesileyle birlikte yol yürüdüğümüz Bakanlık çalışanlarımızın ve eğitim camiamızın geçmiş Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum; ülke ve milletçe, birlik ve beraberlik içinde geçireceğimiz nice bayramlarımız olsun inşallah." dedi.
 
Bakan Tekin'in yanı sıra Bakan Yardımcıları Celile Eren Ökten, Kemal Şamlıoğlu, Nazif Yılmaz ve Ömer Faruk Yelkenci de Bakanlık çalışanlarıyla tek tek bayramlaştı.

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.