BAKAN TEKİN, MAMAK FEN LİSESİNİN İFTAR SOFRASINA KONUK OLDU
banner36
Mamak Fen Lisesi Müdürü Hacer Baştürk'ün 18 Mart tarihindeki Mamak Eğitim Yöneticileri Toplantısı'nda Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'i okulun iftar programına davet etmesi üzerine Bakan Tekin bugün sürpriz bir ziyarette bulunarak okulun iftar sofrasına konuk oldu. 
 
Mamak Fen Lisesinin bahçesinde düzenlenen iftar programında iftar saatini bekleyen öğretmen, öğrenci ve veliler, Bakan Tekin'i karşılarında görünce büyük bir şaşkınlık ve heyecan yaşadılar. 
 
Daha sonra yemek tezgâhına geçen Bakan Tekin, davetlilere yemek dağıttıktan sonra sıraya girerek yemeğini aldı. 
 
Öğretmen, öğrenci ve velilerle birlikte iftarını açan Bakan Tekin, bir süre sohbet etti. 
 
Bakan Tekin, sürpriz iftar ziyaretine ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Meslektaşlarım, öğrencilerimiz ve velilerimizin okullarının bahçesinde düzenledikleri iftar programına sürpriz bir ziyaret gerçekleştirdik, iftar sofralarına konuk, sohbetlerine ortak olduk. Bizlere gönüllerini ve sofralarını açan Mamak Fen Lisesi ailesine ve Kızılay Mamak Şubesi gönüllülerine teşekkür ediyorum. Eğitimin gücüyle yükselen büyük bir aileyiz." ifadelerini kullandı.
Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.