“Akıl ve alın teriyle çalışan, üreten emekçi kardeşlerimizi kutluyorum”
banner36
TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, bütün çalışanların 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutlarken, yayımladığı mesajda işçi ve işverenin çalışma hayatında birbirinden ayrı düşünülemeyeceğini vurguladı. Hisarcıklıoğlu, “Tüm emekçi arkadaşlarımla birlikte, daha fazla refah için, aydınlık günlere doğru yan yana süren yol arkadaşlığımızdan onur duyuyorum” ifadesini kullandı.​

Hisarcıklıoğlu mesajında şu cümleleri kullandı;

 

“Bizler, emeğin ve alın terinin kutsal sayıldığı, adaletli paylaşımın esas alındığı bir medeniyetin mensuplarıyız. Şüphesiz, girişimci ve sanayici olmadan emekçilerimiz, emekçi kardeşlerimiz olmadan da bizler tek başımıza bir şey ifade etmeyiz.

 

Biliyoruz ki, Türkiye eğer kendisine büyük hedefler seçmişse, milli gelirini artırmak istiyorsa, daha müreffeh daha güzel günler görmek istiyorsa bunun yolu birlik ve beraberlikten geçer.

 

Ülkemizin geleceğine katkı sağlamak amacıyla akıl ve alın terleriyle çalışarak, üreten bütün emekçi kardeşlerimizin 1Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.” 

TOBB

Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.