ADALET BAKANI TUNÇ, PARLAMENTERLER ARASI KUDÜS PLATFORMU 5. KONFERANSI'NDA KONUŞTU
banner36

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Uluslararası Ceza Mahkemesi başsavcısının elindeki dosyayı bir an önce davaya dönüştürmesi gerektiğini belirterek, "Savaş suçu işleyen, saldırı suçu işleyen, çocukları katleden, soykırım suçu işleyen o İsrailli yetkililerin, başta Netanyahu olmak üzere mahkeme huzuruna çıkarılması gerekiyor." dedi.

Parlamenterler Arası Kudüs Platformu 5. Konferansı'nda konuşan Bakan Tunç, konferansta özellikle Filistin'de devam eden insanlık suçunun dünyaya yansıması anlamında çok faydalı sonuçlar çıkacağına yürekten inandığını söyledi.

Adalet Bakanı Tunç, bağımsız bir Filistin devleti kurulmadan bu problemin ortadan kalkmayacağının altını çizerek, "Türkiye olarak savunmaya devam edeceğiz ve bağımsız bir Filistin devleti kurulmasını da her platformda desteklemeye devam edeceğiz." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.