Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yiğiner, “Yerli Ve Milli İmkânlarımızı Esnafımızla Buluşturacağız”

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Mehmet Yiğiner, esnaf ve sanatkâr teşkilatının hizmet kapasitesini artırmak ve birlikler arasında imkan eşitliğini güçlendirmek amacıyla yerli ve milli otomobil TOGG’u birliklerin hizmetine sunma çalışmalarını başlattı.

Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Mehmet Yiğiner,

Esnaf ve sanatkârların ülkenin dört bir yanında daha etkin hizmet alabilmesi için Birlik ve Federasyonların imkanlarının güçlendirilmesinin önemine dikkat çeken TESK Genel Başkanı Mehmet Yiğiner, “Ülkemizin gururu yerli ve milli otomobilimiz TOGG’u verdiğimiz sözü yerine getirerek esnaf ve sanatkârlarımızın hizmetinde kullanılmak üzere Ardahan ESOB Başkanımız Sayın Asim Özer’e teslim ettik. Ülkemizin dört bir yanındaki esnaf ve sanatkârlarımıza daha etkin hizmet sunulması ve her ilimizin eşit imkânlara sahip olması amacıyla yerli ve milli aracımız TOGG’u birlik ve federasyonlarımızın hizmetine sunuyoruz” dedi.

“İMKÂNLARI SINIRLI OLAN BİRLİKLERİMİZİ ÖNCELİKLENDİRİYORUZ”
Bu önemli uygulamanın başlangıcını imkanları diğer birliklere göre daha sınırlı olan Ardahan ESOB ile yaptıklarını belirten Yiğiner, “Yerli ve milli imkanlarımızı esnaf ve sanatkârlarımızın hizmetiyle buluşturmaya devam edeceğiz. TOGG’un Ardahan teşkilatımıza, şehrimize, esnaf ve sanatkârlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

TESK