Dolar/TL 3,02'nin üzerinde dengelendi
banner36
Dolar/TL, dün açıklanan enflasyon verileri sonrasında yükselişe geçerken bugün 3,02 seviyelerinde dengelendi.

Dün güne 2,98 seviyelerinden başlayan ve temmuz ayı enflasyon verisinin beklentilerin üzerinde gelmesinin ardından 3,02'nin üzerini test eden dolar/TL, günü 3,01 seviyelerinden tamamlamıştı.

Dolar/TL, bugün en düşük 3,0118 ve en yüksek 3,0272 seviyelerini görmesinin ardından saat 10.20 itibarıyla 3,0240'dan alıcı buluyor.

AA

Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.