Borsa 3 ayın zirvesinde
banner36
Borsa İstanbul 100 (BIST 100) endeksi, 77.000 puanı aşarak, son 3 ayın en yüksek seviyesini gördü.

BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında yüzde 1,18 değer kazanarak sürekli müzayede işlemlerine verilen araya 76.854,21 puanla girmişti. Sürekli müzayede işlemlerinin tekrar başlamasının ardından yükselişini devam ettiren endeks, yüzde 1,4 artışla 3 Aralık 2015 tarihinden bu yana gördüğü en yüksek seviye olan 77.093,35 puana çıktı.

Analistler, öğleden sonra ABD'de açıklanacak ADP özel sektör istihdam verisinin izleneceğini belirterek, BIST 100 endeksinin 77.800 seviyesinin direnç, 76.000 seviyesinin gün içi destek konumunda olduğunu kaydediyor.

AA

Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.