Şenlikoğlu esnaflar ile buluştu
banner36
Esnaflarla birlikte karşılıklı istişare yaparak fikirlerini alan Başkan Şenlikoğlu; ‘’Şehrimizin görünümüne güzellik katacak projemiz için geçtiğimiz günlerde Mimarlar Odamızı ve İnşaat Mühendisleri Odamızı ziyaret ederek fikir alışverişinde bulunmuştuk.

Bugün de esnaflarımızın bu konuda fikirlerini öğrenmek için bir arada olalım istedik. Göreve gelmeden öncede söylediğimiz gibi, şehrimizin yeniden şekillenmesi adına, belediyemizi gelin hep beraber yönetelim dedik ve bu anlamda birçok olumlu güzel fikri dikkate alıyoruz. Sizlerin fikirleri de benim için çok önemli. Hepinizin de bildiği gibi dış cephe giydirmesi projesi için çok önemli mesafe kat ettik.

Projemizi artık bitirip ilgili Bakanlığa göndermek üzereyiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız tarafından finanse edilecek ve belediyemize hiçbir maddi yük getirmeyecek projemiz, şehrimizde farklı bir hava oluşturacak. Bakanlığımız bu proje için bize 2 Milyon gibi bir bütçe ayırdı. İlk etabını Bulancak Durağı ile Keşap Durağı arasında uygulayacağımız projeyi ilerleyen zamanlarda başka bölgelerde de uygulamak istiyoruz.

Projenin şimdiden Giresun’umuza ve siz değerli esnaf arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Çevre Şehircilik Bakanlığımıza da projeye verdikleri önem ve destek için teşekkür ediyorum’’ diye konuştu.

Giresun Belediyesi İmar Müdürlüğü Salonunda gerçekleşen toplantıya bölge esnafının haricinde, Belediye Başkan Yardımcısı Şerafettin Vurgun, AK Parti Belediye Meclisi Grup Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, MHP Belediye Meclisi Grup Başkanı Gökhan Bozalioğlu, AK Parti Meclis Üyeleri Serdar Demirkan ve Emrah Altıyaprak ile Plan Proje Müdürü Selim Özgürel katıldı. 
Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.