Necmettin Erkan Tempoyu Arttırdı
banner36
Esnaf ve Sanatkarlar Genel Müdürü olarak görev yaparken 24 Haziran'daki Milletvekili Genel Seçimleri için Kırşehir’den AK Parti Milletvekili Aday Adayı olmak üzere görevinden istifa eden Necmettin Erkan, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.
                   
AK Parti Milletvekili Aday Adayı Necmettin Erkan yaptığı açıklamada, “Hep birlikte yeni hedeflere diyerek yola çıktığımız 24 Haziran seçimlerinde, Kırşehir’den Milletvekili Aday Adayı olarak başvurumuzu yaptık. Şehrimizi daha güçlü ve aydınlık yarınlara ulaştırmak, hep birlikte yeni hedeflere yürümek için Ak Parti Milletvekili Aday Adayı olduğum bu yolda sizlerin desteklerini bekliyorum. 



 Erkan, Beni yetiştirip büyüten Kırşehir'imize, bulduğum her fırsatta, bana tevdi edilen tüm görevlerde hemşerilerime ve şehrimize hizmet etmenin onur ve gururunu duyuyorum. Şimdiye kadar bulunduğum görevlerde sadece masa başında değil sahada da çalışarak birçok yeni projeye başladık, sürdürdük, tamamladık. Şimdi hep beraber şehrimize ve ülkemize önce sahada sizlerle beraber hizmet etme zamanı. Önümüzdeki seçimler hem ülkemiz hem şehrimiz için bir dönüm noktasıdır. Çok önemli gördüğüm bu süreçte; tarımdan ticarete, esnaftan sanayiye, turizmden eğitime kadar yeni projeler ile katkı sağlayabilmek için Milletvekili Aday Adayı olarak başvurdum. Şu bir gerçektir ki AK Parti dün ve bugün olduğu gibi 24 Hazirandan sonra da demokrasimizin, bağımsızlığımızın, kardeşliğimizin, huzur ve refahımızın garantisi ve teminatı olacaktır. Hep beraber 24 Haziran’da Kırşehir’in ve ülkemizin yarınlarını yazacağız. Bu vesile ile öncelikle değerli AK Parti il ve ilçe teşkilatlarına teşekkürlerimi sunuyorum. Seçimin Kırşehir'imize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

   

  

Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.