İstanbullu Bakkallardan Keskin’e "güvenoyu"
banner36
 İstanbul Bakkallar Odası (İSTBAKO) Başkanı olan İsmail Keskin, Pazar günü yapılan İSTBAKO olağan genel kurulunda 5. Dönem için tekrar başkanlığa seçildi.  Şişli Grand Cevahir Hotel ve Kongre Merkezi’nde yapılan, Divan Başkanlığını İSTESOB Başkan Vekili Mustafa Uzun’un yaptığı İstanbul Bakkallar Odası Genel Kurulu'nda, mevcut başkan Keskin rakibine fark atarak yeniden İstanbul Bakkallar Odası(İSTBAKO) Başkanlığına seçildi.

16 yıldır İstanbul Bakkallar Odası Başkanlığını başarı ile yürüten başkan Keskin 5. Dönem için İstanbullu bakkallardan tekrar güvenoyu aldı. Başkan Keskin Bakkallar Odası tarihinde en uzun süre başkanlık yapan 2. İsim olarak yer alıyor.
Keskin, seçimin sonuçlanmasının ardından yaptığı konuşmada, kendisine destek veren, güven duyan esnafına teşekkür etti.


Bakkal esnafının her türlü sorununu gidermek ve yardımcı olmak için çalıştıklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Yaptığımız çalışmaların sonuçlarını aldık. Bakkallığın ne kadar zor bir meslek olduğunu hepimiz iyi biliyoruz. Hele İstanbul gibi büyük bir metropolde bu mesleği icra etmek kolay değil. Bizler de bunun için en iyi şekilde hizmet vermek için çabaladık ve bundan sonra da aynı kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Her daim esnafımızın yanında olacağız” dedi.

AA

Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.