ATO'dan Ankara'ya 3,5 milyon liralık "can suyu"
banner36
Ankara Ticaret Odası'ndan yapılan açıklamaya göre, oda yönetim kurulunun Ankara'da son dönemde yaşanan olayların izlerinin silinmesi ve hayatın normale dönüştürülmesi amacıyla çalışma yürütülmesine ilişkin önerisi, mart ayı olağan meclis toplantısında ele alındı. Meclis üyelerinin görüş ve önerilerini açıkladığı toplantıda, ATO’nun 2016 yılı bütçesinden 3,5 milyon lira kaynak ayrılmasına karar verildi.

ATO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Bezci, ATO Meclisi'nin, toplumsal yaraların sarılması konusunda her zaman büyük bir duyarlılık sergilediğini belirterek, şunları kaydetti:

"Van’da deprem oldu, meclisimiz karar aldı, yardımda bulunduk ve bir yurt yaptırdık. Osmanlı Çarşısı yandı, meclisimizin kararıyla yeniden inşası için 2,5 milyon lira para yardımı yaptık. Dışkapı'da çarşı yandı yine yardımda bulunduk. Meclisimizin kararıyla Soma'ya yardım yaptık, şehit ailelerine yardım yapıyoruz. ATO Meclisi her zamanki alicenaplığını şehrimiz konusunda da gösterdi, değerli üyelerime tek tek teşekkür ediyorum. ATO olarak şehrimizde hayatın normal seyrinde devam etmesine katkı sağlayacağız. Biz istiyoruz ki Ankara'daki 'kara' sadece adında kalsın, şehrimiz ülkemizin yıldızı olarak parlamayı sürdürsün.”

Başta Kızılay olmak üzere Ankara esnaf ve tüccarının terör olayları nedeniyle büyük sıkıntı çektiğine işaret eden Bezci, esnafa bir nebze "can suyu" olmak istediklerini belirtti. Bezci, "Ne yapılacaksa hep birlikte karar verelim. Esnafımıza yardımcı olalım, insanlar tekrar sokağa gelsinler, normal sosyal hayatına dönsünler. Bütün isteğimiz çabamız bu." ifadelerini kullandı.

AA

Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.