ÖĞRETMENİZ DERGİSİNİN 2. SAYISI YAYIMLANDI
banner36
İçinde sanatsal ve kültürel çok sayıda çalışmanın yer aldığı "Öğretmeniz" dergisinin ikinci sayısı yayımlandı.
 
Öğretmeniz dergisi ile Türkiye genelinde Millî Eğitim Bakanlığına bağlı okul ve kurumlarda görev yapan öğretmenlerin kültürel birikimlerini ön plana çıkarmak, öğretmenlik mesleğinin toplumdaki değerini yüceltmek, saygınlığını artırmak, öğretmenlere yaptıkları her çalışmanın kıymetli olduğunu, bu çalışmaların Millî Eğitim Bakanlığı tarafından da desteklendiğini hissettirmek, göreve yeni başlayan öğretmenlere mesleğin yüceliğini göstermek amaçlanmaktadır.
 
Fotoğraf, resim, şiir, eğitimde iyi uygulamalar, anı, deneme, iz bırakanlar, köşe yazısı, başarı hikâyeleri, seyahat yazısı, ulusal ve uluslararası alanda alınmış ödüller, güncel eğitim haberleri gibi bölümlerden oluşan Öğretmeniz dergisine ogretmeniz.meb.gov.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI

Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.