KESKİN; ZİNCİR MARKETLER ADIM BAŞI ŞUBE AÇAMAYACAKLAR
banner36

Rekabet Kurumunun, zincir marketler için tavsiye niteliğinde açıkladığı düzenleme şartlarını değerlendiren İstanbul Bakkallar Odası ( İSTBAKO ) Başkanı İsmail KESKİN “Uzun yıllardır talep ettiğimiz bu düzenleme zaman kaybedilmeden hayata geçirilmelidir. Gerekli düzenlemeler yapılarak zincir marketlerin gelişigüzel açılmalarına kural getirilmelidir.” dedi.

 

            Rekabet kurumu tarafından yayınlanan “Türkiye Hızlı Tüketim Malları Perakendeciliği Sektör İncelemesi Nihai Raporu”nu değerlendiren İSTBAKO Başkanı İsmail KESKİN, “Bu konu ile ilgili bir çok söz söyledik, tavsiyelerde bulunduk. Bu raporun en kısa sürede Perakende Ticaretin düzenlenmesi hakkındaki kanunda değişiklik yapılmasına dair kanun teklifi taslağına eklenmesi çok önemlidir.” dedi.

 

            Hazırlanan raporun hayata geçmesi Esnaf ve Sanatkarlarımız için az da olsa rahatlamasını sağlayacaktır. Rapora göre zincir marketler adım başı şube açamayacaklar. Zaman geçirmeden raporun yasalaştırılması esnafımız için çok önemlidir.


Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Misafir Avatar
Halis bakisci 11 ay önce

Çok güzel.olur insalah başkanım