İstanbul Aile Ve Sosyal Hizmetler’de Gıda Güvenliği Eğitimi Düzenlendi
banner36

​İstanbul Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı yatılı kuruluşlarda sunulan günlük yemek hizmetlerinin gıda güvenliği açısından daha etkin şekilde yürütülmesi amacıyla, yöneticilere yönelik “Gıda Güvenliği ve Hijyen Eğitimi" düzenlendi. Kuruluşlardaki mutfak teşkilatları ile yemek hazırlama ve pişirme ünitelerinde görev yapan yöneticilerin denetim süreçlerini güçlendirmeyi hedefleyen eğitime yaklaşık 100 personel katıldı.

Eğitim, Gıda ve Yem Şube Müdürlüğümüzde görevli Gıda Yüksek Mühendisleri Nurcan Bakır Özata ve Ayşe Öznur Demir tarafından verildi. Program kapsamında gıda güvenliği, hijyen uygulamaları, uygun saklama koşulları ve yemek hazırlama-pişirme alanlarının mevzuata uygun kontrolü konularında detaylı bilgiler aktarıldı. Toplantıda konuşan İl Müdür Yardımcımız Murat Levent, gıda güvenilirliğinin sağlanmasına yönelik her türlü iş birliğine açık olduklarını ifade etti.​

İSTANBUL İL TARIM ve ORMAN MÜDÜRLÜĞÜ

Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.