Fındığı 60 liraya satmanın yolunu buldular!
banner36

Ürettiği fındığı tesise getiren çiftçiler burada ürününü işleterek bir kilogram, yarım kilogram, natürel ve ezme halinde hazırlatarak satışa sunuyor. Serbest piyasa koşullarında 16 lira ile 16,5 lira bandında satılan fındık sağlanan katma değer ile farklı ürünler olarak 55-60 lira bandında satışa sunuluyor.


aw825345-06.jpg
 

              Projenin sahibi olan; Giresun Tirebolu Ziraat Odası Başkanı Erim Yaman, yaptığı değerlendirmede amaçlarının üreticiye daha fazla katma değer kazandırmak olduğunu söyledi.

61TRABZONHABER

Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.