Bakkallar Odası Başkanı’ndan fırıncılara sitem!
banner36

Konya Bakkallar Bayiler ve Kuruyemişçiler Esnaf Odası Başkanı Feridun Göner, sosyal medya hesabından ekmek fiyatları ile ilgili fırıncılara sitem içeren açıklama yayınladı.

Başkan Göner paylaşımında şu ifadelere yere verdi:

“Değerli meslektaşım, işyerinizde ekmek satıyorsanız eğer, fırıncılar hep birlikte ağız birliği yapmışlar ama 2,75 kuruş kadar ekmek veren çok sayıda fırıncı var ,sizlerde hakkınızı isteyin bakkallar odası olarak bir yaptırımımız yok lakin sizin dik duruşunuz fırıncıların Geri adım atmalarına sebep olacaktır. Fazla sürmez çözülmeler başlar, Ekmeğe gelen zamdan Bakkal hakkını, Karını alamamıştır.

Fırıncılarımız 2,95 diye diretirler O zaman fırıncılar kendi tezgahlarında satsınlar o kadar ekmeği bizler 1 ekmek için poşet veriyoruz Poşetin kilosu olmuş 45 TL belki fırıncılar bu hareketimize çok kızacaklar lakin bizde Üyelerimizin sorunları çözümü noktasında gereken hassasiyeti göstermemiz gerekiyor,İşleriniz bereketli olsun.

Konya fırıncılar grubunda ben de vardım mesajı atınca ben anında gruptan çıkartıldım.

Çıkaran arkadaşa teşekkür ediyorum.

Bundan sonra mücadelemiz bakkallar adına olacak halbuki ben iki tarafı da dengelemeye çalışıyordum…

Şimdi diyecekler ki başkanınız fırıncılığı bıraktı ondan böyle atıp tutuyor. Son 5 senedir Fırıncılık da yapıyorum ama her toplantıda şunu ısrarla dile getirdim bakkallara gereken Karı vermezsek bakkallar arayışa girer ve fırıncıları birbirine düşürür onun için gelen zammı bakkal ile paylaşmasını bilmemiz gerekiyor,eğer zam yetersizse biraz daha fazla zam alınır Ve bakkalın hakkı da verilir. Kimse kusura bakmasın artık bakkalların da girdi maliyetleri çok yükseldi bunun için herkes bedelini ödeyecek. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Konya Bakış

Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.