55 bin işletmeye 49 milyar lira
banner36
 Kredi Garanti Fonu'na ortak olan 21 banka kredi musluklarını açtı, üç ayda yaklaşık 55 bin işletmeye 49 milyar lira kefalet verildi. Böylece geçen yıla oranla kefalet desteği yüzde 497'lik artış gösterdi. Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, "Bu kredilerde bankaların hiçbir riski yok. Fon destekli kredi bankacılıkta da rahatlama sağlayacak" dedi. Canikli, 16 Nisan'da yapılacak referandum oylamasından sonra sağlanan desteklerin piyasalara daha hızlı şekilde yansıyacağı mesajını verdi.
CİDDİ RAHATLAMA SAĞLANDI
Canikli, finansman ihtiyacı olan bütün firmalara bu imkânı sunmak istediklerini belirterek, "Alacağı kredi için teminat gösterme sıkıntısındaki firmalar için bu sistemi uygulamaya koyduk. Çok ciddi rahatlama sağladı" dedi.

Sabah

Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.