Uluslararası Esnaf Birliği (UEB), uluslararası teşkilatlanma çalışmalarını güçlendirmeye devam ediyor. UEB Birleşik Arap Emirlikleri Ülke Temsilciliği görevine Sayın Hakkı Kemal Yılmaz atandı.
Atama kapsamında, Sayın Hakkı Kemal Yılmaz’a yetki belgesi takdim edilerek UEB Birleşik Arap Emirlikleri Ülke Temsilciliği görevine resmen başlaması sağlandı.
Sayın Hakkı Kemal Yılmaz’ın, Birleşik Arap Emirlikleri’nde esnaf, iş insanları ve girişimciler arasında güçlü iş birliklerinin geliştirilmesine öncülük etmesi, Türkiye ile Birleşik Arap Emirlikleri arasındaki ticari ilişkilerin ve karşılıklı iş birliği imkânlarının güçlendirilmesine katkı sunması hedefleniyor.
UEB’nin Türkiye merkezli küresel teşkilatlanma vizyonu doğrultusunda gerçekleştirilen bu atamayla birlikte, dünyanın farklı bölgelerindeki Türk esnafının ve iş dünyasının ortak bir çatı altında buluşturulmasına yönelik çalışmaların daha da güçlendirilmesi amaçlanıyor.
Uluslararası Esnaf Birliği, farklı ülkelerde oluşturduğu temsilcilik ve teşkilatlanma yapısıyla esnaf, girişimci ve iş insanları arasında ticari bağlantıların geliştirilmesini ve uluslararası iş birliği ağlarının genişletilmesini hedefliyor.
UEB Birleşik Arap Emirlikleri Ülke Temsilciliği görevinin Sayın Hakkı Kemal Yılmaz’a, Birliğe ve iş dünyasına hayırlı olması temenni edilirken, kendisine yeni görevinde başarılar dilendi.
UEB
