Türkiye Ziraat Odaları Birliği (TZOB) Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, Migros yöneticilerini Birlik merkezinde ağırladı.
Gerçekleştirilen görüşmeye, Migros Genel Müdür Yardımcısı Ekmel Baydur ile Kurumsal Resmi İlişkiler Grup Müdürü Prof. Dr. Ayşe Orhan katıldı.
Toplantıda, tarım sektörü ile perakende sektörü arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi, üreticilerin pazara erişiminin güçlendirilmesi ve özellikle yaş sebze-meyve başta olmak üzere tarımsal ürünlerin tedarik süreçleri ele alındı.
Görüşmede ayrıca üretici ile tüketici arasındaki tedarik zincirinin daha etkin ve sürdürülebilir şekilde işlemesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.
TZOB Genel Başkanı Şemsi Bayraktar, gerçekleştirilen ziyaret dolayısıyla Migros yöneticilerine teşekkür etti.
TZOB – Türkiye Ziraat Odaları Birliği
