Ücretsiz Eğitimlere Başvurular Başladı
banner36

İşte Kadın Akademisi ile girişimcilere, dijital pazarlama uzmanlığı, e-ticaret uzmanlığı, sosyal medya uzmanlığı, etkili iletişim teknikleri eğitimleri verilecek. Ücretsiz verilecek eğitimler salgın nedeniyle online olarak yapılacak.

İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin İşte Kadın Derneği ile yaptığı ve İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü’nün desteklediği Dijital Dünyada Kadın Girişimciler Projesi 1 Ocak’ta başlamış, mart ayında verilmesi planlanan eğitimlere ara verilmişti.

İSTEDİĞİN ZAMAN GİR EĞİTİME BAŞLA

Eğitimler online altyapının kurulmasının ardından yeniden başlıyor. Başvuruları buraya tıklayarak yapabilirsiniz. Başvurunun ardından verilecek doğrulama kodu ile online eğitim sistemine girilecek. Eğitimler için katılımcı ise sınırı bulunmuyor. Eğitimleri başarıyla tamamlayanlara  kurs bitirme belgesi verilecek.

Kurs programına yüz yüze eğitim de yer alıyor. Bu eğitimlerin ne zaman yapılacağı ise salgının seyrine göre belirlenecek.

İSTESOB

AA

Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.