Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Trabzon'da Ziyaretlerde Bulundu
banner36
Çeşitli programlara katılmak üzere kente gelen Bakan Muş, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu'nu ziyaret etti. Valilik Şeref Defteri'ni imzalayan Muş, Ustaoğlu ile makamında bir süre görüştü.
 
Daha sonra aynı güzergahta yer alan Büyükşehir Belediyesine yürüyerek geçen Muş, yolda esnaf ve vatandaşlarla selamlaştı.
 
Bakan Muş, Büyükşehir Belediyesi girişinde de şeref defterini imzalayarak, Başkan Murat Zorluoğlu ile bir araya geldi.
 
Buradaki ziyaretin ardından AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Muş, İl Başkanı Sezgin Mumcu ile görüştü, ardından düzenlenen toplantıda partililerle buluştu.
 
Basına kapalı gerçekleştirilen ziyaretlerde Bakan Muş'a, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Adnan Günnar, Bahar Ayvazoğlu ve Salih Cora, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ayşe Sula Köseoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile diğer ilgililer eşlik etti.

T.C. Ticaret Bakanlığı
Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.