Salgın yönetimi ve çalışma rehberi yayınlandı
banner36

Rehberde, 3 aydır geçici olarak kapalı olan  1Haziran itibariyle açılan lokanta, kafe, kıraathane işletmeler için de rehber yer alıyor.

Yemek servisi verilen masalar arası mesafe 1,5 metre, yan yana sandalyeler arası 60 cm olması,  girişte misafirlerin ateşinin ölçülmesi ve işletme içerinde herkesin maske takması gibi zorunluluklar yer alıyor.

https://covid19bilgi.saglik.gov.tr/tr/salgin-yonetimi-ve-calisma-rehberi

İSTESOB






Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.