KONESOB’ta MYK Ulusal Meslek Standartları Çalıştayı yapıldı
banner36

Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (KONESOB)’nin Avrupa Birliği VOC-Test Merkezi projesi kapsamında Ulusal Meslek Standartları ve Yeterliliklerin Revize Edilmesi Çalıştayı KONESOB Eğitim Merkezinde gerçekleştirildi.

Bugüne kadar gerçekleştirdiği proje ve eğitimlerle ilklere imza atmaya devam eden KONESOB, mesleki yeterlilik belgesi vermeye yetkili belgelendirme merkezi kurdu.

Avrupa Birliği tarafından desteklenen VOC-Test Merkezi projesi kapsamında da, Ulusal Meslek Standartları ve Yeterliliklerin Revize Edilmesi Çalıştayı gerçekleştirildi. Üç gün süren çalıştayda, köprülü vinç operatörü ve tehlikeli madde taşımacılığı mesleklerinde (Seviye-3) sektör temsilcileri ile ulusal meslek standartları ve yeterliliklerin revize edilmesi konuları görüşüldü.
KONESOB Başkanımız Muharrem Karabacak çalıştayın kapanışında yaptığı konuşmada, Konya için önemli bir ihtiyaç olan belgelendirme merkezinin Birlik bünyesinde hayata geçmiş olmasından memnuniyet duyduklarını, KONESOB VOC-Test Eğitim Merkezi’nin tüm Türkiye’ye hizmet vermeye başladığını belirterek merkezin hayırlı olması temennisinde bulundu.

KONESOB




Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.