İSTANBUL ESNAFI İSTESOB’UN İFTARINDA BİR ARAYA GELDİ
banner36
 İftar programında konuşan Başkan Yılmaz, salgın nedeniyle 2 yıl boyunca iftar programı düzenleyemediklerini hatırlatarak, bir araya gelebildikleri için çok sevinçli olduğunu belirtti. Başkan Yılmaz, ” Cenab-ı Hakk’a şükürler olsun ki, bu yıl Ramazan ayında, şu mübarek iftar sofralarımız vesilesiyle, esnaf camiamızın kardeşlik halkasını, yeniden yaşama, ramazanın sevinci hep beraber paylaşma imkânı bulduk. Daha nice, güzel vesilelerle buluşmayı diliyorum. Cenab-ı Allah aziz milletimizin, esnaf ve sanatkarlarımızın yar ve yardımcısı olsun, sofralarımızdan bereketi, vatanımızdan huzuru eksik etmesin. Birliğimiz, bütünlüğümüz ve kardeşliğimiz daim olsun. Bu mübarek akşamda sizlerle birlikte olmaktan ve aynı iftar sofrasında bulunmaktan duyduğum bahtiyarlığı bir kez daha ifade etmek istiyorum.” dedi.

İftar sonrasında Başkan Yılmaz, günün anısında TBMM Başkan Vekili Celal Adan’a, Ak Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı’ya ve CHP İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek’ Ahi sancağı takdim etti.

İSTESOB

Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.