GÜLAY ŞELE YENİDEN BAŞKAN OLDU
banner36

İstanbul Reklamcılar Esnaf Odası’nın 26 Şubat Cumartesi günü İSTESOB genel merkezinde gerçekleşen olağan genel kurulunda, 2022-2026 dönemi yeni yönetim kurulu seçildi. Dört yıldır Oda’nın başkanlığını yürüten Gülay Şele, üyelerin tam güven oyuyla rakipsiz olarak “görevine devamla” onurlandırıldı. Sekiz yıllık ikinci başkanlık dönemine giren Gülay Şele, İstanbul Reklamcılar Esnaf Odası üyelerine teşekkür konuşmasında 2018 yılında devraldığı Oda için başkan sıfatıyla yaptığı katma değerli hizmetlerden aldığı güçle, yeni dönem için yönetim kurulu ile planladıkları projelere değindi.

“İstanbul Reklamcılar Esnaf Odası daha da dijitalleşecek”

İstanbul Reklamcılar Esnaf Odası Başkanı Gülay Şele, sağlık hizmetleri gibi hayati konuların yanı sıra iş insanlarının ihtiyaç duyacağı sosyal imkanlar için de yeni yönetim kurulu ile kolları şimdiden sıvarken, üyelere gündelik yaşamlarında nitelikli zaman yönetimi yapabilme ve tasarruf ayrıcalığı müjdesi verdi. İş dünyasının gereği olan dijital dünyaya firmaların hızlı uyumu için yoğun bir eğitim programı, hatta bedelsiz dijital hukuki danışmanlık hizmetleri sunmayı planlayan Başkan Gülay Şele ve ekibi, sosyal sorumluluk çalışmalarında da hız kesmeyecek ve üyelerin ihtiyacı olan devlet desteğinin katlanarak sürekliliğini sağlayacak.

İSTESOB

Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.