Genel sekreterlere genel kurul eğitim verildi
banner36

2022 yılında gerçekleşecek genel kurullar öncesinde esnaf odalarına yardımcı olmak amacıyla gerçekleşen seminerde Ergün Ege, detaylı bir şekilde genel kurul hazırlıklarını anlattı.  Ege, uygulamalı olarak da ESBİS üzerinden genel kurul kararının nasıl alınacağını anlattı.

YILMAZ “ SORUNLARI BERABER YÜKLENİYORUZ”

Seminerin açılışında konuşan Birlik Başkanı Faik Yılmaz, genel sekreterlere kader arkadaşımızsınız diyerek seslendi. Yılmaz,” Üyelerimizle ilk olarak siz yüz yüze geliyorsunuz. Bu yüzden sizin başarılı olmanız çok önemli. Genel kurul döneminde de elimizden gelen bütün desteği size vereceğiz.” dedi.

EGE “RAPORLARI SON GÜNLERE BIRAKMAYIN”

Ege, sunumu sırasında genel sekreterlere önemli uyarılarda bulundu. Yoğun bir döneme gireceklerinin altını çizen Ege, “Genel kurullarınızı mart ayının sonuna bırakmayın. Böyle bu durumda yetki Birliklere geçer ve genel kurulları düzenler.  Raporlar için de son tarihe bırakmayın. Destek istediğiniz her noktada yardımcı oluruz” ifadelerini kullandı.

Ege, yönetim ve denetim kurullarına seçilecek isimleri belirlerken de dikkatli olunması gerektiğini belirtti. Ege, sıkça sorulan unvan değişikliği hakkında da açıklama yaptı. Ege, Ticaret Bakanlığı’nın onayı olmadan unvan değişikliği kararının genel kurullara sunulamayacağını dile getirdi.

Seminerin sonunda Başkan Yılmaz, Ergün Ege’ye İSTESOB’un sembolik anahtarını seminer hatırası olarak hediye etti.

Seminerde dağıtılan, genel kurul hazırlıkları hakkında bilgilerin ve örnek yazıların yer aldığı “Esnaf Odalarında Genel Kurul Toplantıları” kitapçığının pdf haline buradan ulaşabilirsiniz.

İSTESOB

AA

Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.