Genç İstihdamına 3 Ay Maaş Desteği
banner36

18-25 yaş arasındaki Türk ve Suriyeli gençlerin 3 ay boyunca maaşı, SGK primleri, yol ve yemek ödemeleri Mülteci Destek Derneği (MUDEM) tarafından sağlanacak. MUDEM’in  Save the Chidren ile İstanbul’da başlattığı “Benim Geleceğim Merkezi” projesiyle mesleki eğitim verilecek Türk ve Suriyeli gençler, istihdama kazandırılacak.

Sığınma ve korunma ihtiyacı duyan insanlara yardım eli uzatan MUDEM, Save the Children’ın finansal desteği ve Şişi Belediyesi iş birliği ile “Mülteciler, Sığınmacılar ve Kırılgan Ev Sahibi  Topluluktaki Çocuklar, Gençler ve Aileleri Arasındaki Dayanıklığın Güçlendirilmesi” projesini başlattı. Proje kapsamında muhtaç durumdaki gençlere iş becerisi kazandırmak için eğitim verilecek. Bu kişilerin istihdam edilmesinde öncelik kuaför, kuyumcu, ayakkabı üreticileri, telefon ve bilgisayar tamircileri, lokantacılar, turizmciler, gıda alanı, giyim atölyeleri, tekstil, fotoğrafçılık alanlarındaki mesleklere verilecek.

Proje hakkında detaylı bilgilere MUDEM’in internet sitesinden Geçim Kaynakları Sorumluları Ece Akyel 0549 635 20 30, ece.akye@mudem.org Anıl Uğraş Kara 0549 635 20 31, anil.kara@mudem.org üzerinden ulaşabilirsiniz

İSTESOB

Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.