Esnafın çalışma koşulları belli oldu
banner36
 OYUN SALONLARI VE İNTERNET KAFELER DE AÇILDI

Düşük, orta ve yüksek risk grubunda bulunan illerdeki internet kafe/salonu, elektronik oyun salonu, bilardo salonu, lunapark gibi oyun ve eğlence yerleri genelgede belirtilen %50 kapasite sınırı ile 07.00-19.00 saatleri arasında çalışabilecek. Çok yüksek risk grubunda bulunan illerde bu iş yerleri kapalı kalmaya devam ediyor.

TEKEL BAYİLER PAZAR GÜNÜ KAPALI OLACAK

Tekel büfeleri sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmayan süre ve günlerde kendileri için belirlenen usul ve esaslar ile açılış ve kapanış saatlerine uymak koşulu ile faaliyet gösterecek.  Sokağa çıkma kısıtlaması uygulanan günlerde ise tekel bayiler kapalı kalmaya devam edecektir.

HAMAMLAR YÜZDE 50 KAPASİTE İLE ÇALIŞACAK

Hamam, sauna ve masaj salonu gibi iş yerleri düşük, orta ve yüksek risk grubunda bulunan illerde 07.00-19.00 saatleri arasında % 50 kapasite sınırı uygulanmak şartıyla hizmet verecek.

Çok yüksek risk grubunda bulunan illerde e ise hamam, sauna, masaj salonu gibi yerler 30.11.2020 tarih ve 20077 sayılı Genelge doğrultusunda yeni bir karar alınıncaya kadar kapalı kalmaya devam edecek.

CANLI MÜZİK YAPILMAYACAK

21/12/2020 tarih ve 21153 sayılı genelge, 02/06/2020 tarih ve 8591 sayılı genelge ile 30/05/2020 tarih ve 8556 sayılı genelgede açıkça belirtildiği üzere dans, oyun vb. amaçlı olanlar başta olmak üzere canlı müzik konusunda kısıtlama getirilmiş olup, restoranlarda canlı müzik etkinliğine izin verilmeyecektir.

NARGİLE SALONLARI KAPALI OLMAYA DEVAM EDECEK

Bar, pavyon, gazino, taverna ve nargile salonu/kafe gibi iş yerleri tüm illerde kapalı tutulmasına devam edilecek.

İSTESOB

Anahtar Kelimeler:
Misafir Avatar
İsim
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.